Nuoroda nukopijuota
Statinio statybos vadovas (-ė) Klaipėdoje
Statybos projektų vadovas (-ė) Klaipėdoje
Statybos darbų vadovas (-ė) Klaipėdoje
Projektų savikainos skaičiavimo vadovas (-ė)
Elektros inžinerinių sistemų inžinierius – sąmatininkas (-ė)
Projekto inžinierinės dalies (elektros) savikainos skaičiavimo projektų vadovas
Projektų direktorius (-ė) Vilniuje
Statinio statybos vadovas (-ė) Lazdijuose
Garantinio aptarnavimo inžinierius (-ė)

Personalo projektų vadovė – Asta

Mano kelionė šioje įmonėje prasidėjo nuo administratorės pozicijos, kurioje praleidau vienerius metus. Visgi savo profesinį pašaukimą atradau tuomet, kai perėjau į žmogiškųjų išteklių skyrių – sprendimas keisti poziciją neabejotinai suformavo mano karjeros kryptį, kuria dabar ir einu. Įvairiapusės personalo specialisto pareigos – nuo bendravimo su žmonėmis, atrankų vykdymo iki organizacinių įgūdžių demonstravimo bei sudėtingų problemų sprendimų – visiškai susipynė su mano įgimta aistra šiai veiklai.

Pasitenkinimą savo darbu kelia ne tik mano kasdienės užduotys, bet ir su sritimi susiję iššūkiai bei galimybės. Kiekviena išspręsta problema, pereitas etapas ir pasiektas tikslas tik dar labiau motyvuoja eiti į priekį ir reikšmingai prisidėti prie įmonės vizijos.

„Infes“ ugdoma darbo kultūra yra išskirtinė – čia aš turėjau ir tebeturiu galimybę augti šiltoje, draugiškoje, asmeniniam ir profesiniam augimui atsidavusioje aplinkoje. Palaikantys ir ugdantys vadovai padeda ne tik atrasti savo profesinį kelią, bet ir sėkmingai juo eiti!

Tęsdama šią praturtinančią kelionę, esu tvirtai pasiryžusi panaudoti savo patirtį, visas įgytas žinias ir entuziazmą, toliau įmonėje puoselėdama bendradarbiavimo kultūrą ir prisidėdama prie „Infes“ sėkmės. 

Jei ir tu matai save šioje auginančioje aplinkoje ir esi pasiruošęs būti mūsų bendruomenės dalimi, kviečiame jungtis prie „Infes“! Tobulėti siekiantys komandos nariai – visada čia laukiami.