Nuoroda nukopijuota
Statinio statybos vadovas (-ė) Klaipėdoje
Statybos projektų vadovas (-ė) Klaipėdoje
Statybos darbų vadovas (-ė) Klaipėdoje
Specialiųjų dalių projektų vadovas (-ė) elektrotechnikos dalims
Elektros inžinerinių sistemų inžinierius – sąmatininkas (-ė)
Bendrastatybinių darbų inžinierius-sąmatininkas (-ė)
Projekto inžinierinės dalies (elektros) savikainos projektų vadovas
Projektų direktorius (-ė) Vilniuje
Pirkimų projektų vadovas (-ė)
Betonuotojas (- ė), mūrininkas (- ė), montuotojas (-ė) Klaipėdoje
Kokybės inžinierius (-ė)
Statybos projektų vadovas (-ė) Lazdijuose
Specialiųjų dalių projektų vadovas (-ė) elektrotechnikos dalims Klaipėdoje
Naujam gyvenimui prikeltas Dainų slėnis – magiška erdvė šimtmečio šventei
Projektai

Naujam gyvenimui prikeltas Dainų slėnis – magiška erdvė šimtmečio šventei

Istorinė Lietuvos dainų šventė „Kad giria žaliuotų“ į Kauno Dainų slėnį sukvietė tūkstančius žiūrovų ir apie 4 tūkstančius dalyvių. Šimtmetį minintis renginys tapo unikalia proga patirti lietuvių folkloro magiją naują gyvavimo etapą pradėjusioje erdvėje. Prie įspūdingo renginio įgyvendinimo prisidėjo ir „Infes“ komanda, atlikusi Dainų slėnio rekonstrukciją.

Dainų slėnis įkurtas daugiau nei prieš 50 metų, siekiant sukurti poetišką erdvę muzikiniams renginiams, o pavadinimą šiai erdvei suteikė kompozitorius Klemensas Griauzdė. Kurdama modernią aplinką, „Infes“ komanda iš pagrindų atnaujino šią kultūrinės svarbos erdvę, kad tiek miesto gyventojai, tiek svečiai galėtų mėgautis ne tik įspūdingu šimtmečio renginiu, bet ir leisti laisvalaikį ir poilsiauti po atviru dangumi kasdien. 

Patogūs sprendimai atlikėjams ir žiūrovams

Svarbiausiems dainų švenčių dalyviams – atlikėjams – „Infes“ sukūrė patogią infrastruktūrą: išlietas aikštės pagrindas, kurio danga – specialiai apdorota šokių reikmėms, po tribūnomis įrengti persirengimo kambariai, dušai ir grimerinės. Žiūrovų patogumo dėlei, atnaujinta amfiteatro tipo tribūna, kurioje įrengti laiptai bei suoliukai. Taip pat įrengta speciali erdvė garso operatoriams bei LED ekranams. Nuo šiol estrada talpina apie 1,9 tūkst. choristų, o tribūnos – apie 6,5 tūkst. žiūrovų. 

Unikalus apšvietimas

Atskiro paminėjimo verti apšvietimo sprendimai: teritorijoje įrengtas naujas apšvietimas, kurio pagrindinis akcentas – vertikalus šviesos spindulys, sukuriantis Dainų slėnio vietoženklį. Apšviestos medžių lajos nuo šiol kviečia erdve mėgautis ir vakarais. 

Modernizuotos pagalbinės patalpos

„Infes“ atnaujino pagalbines ir administracines patalpas, laiptus, elektros skydinę, tambūrą ir laiptinę, įrengė sanitarinius mazgus. Taip pat pastatytas administracinis paviljonas, kuriame įrengta bilietų kasa. 

Į Dainų slėnį – ne tik per šventes

Atnaujintas Dainų slėnis lankytojų laukia bet kuriuo metu, kviesdamas jaukiai praleisti laisvalaikį ir papoilsiauti ne tik renginių metų. Tam modernizuoti mažosios architektūros elementai: įrengti mediniai suoliukai, šiukšlių dėžės bei dviračių stovai, turėklai. Suformuoti takai ir apželdintos žaliosios erdvės kviečia pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiu ar paspirtuku ir mėgautis kitomis aktyvaus bei pasyvaus laisvalaikio pramogomis. 

„Infes“ komanda didžiuojasi, galėjusi prisidėti prie šios kultūriškai ir istoriškai svarbios erdvės modernizavimo. Tikimės, kad naujam etapui prikeltas slėnis dainų ir šokių garsais skambės dar ne vieną šimtmetį.

Susiję projektai